Aanbevelingen

Ik had al zes jaar een website en een webshop voor mijn schoonheidssalon, en was daar niet tevreden over. Ik kon de site niet zelf updaten, had geen online agenda, was niet zichtbaar op mobiele telefoons of tablets (het was een Flash website…), en daar baalde ik enorm van. Dat moest veranderen. Eerst ben ik… Read more “Recensie Schoonheidssalon Sonhadora”

Sylvie Minheiro
Schoonheidssalon Sonhadora

Eind 2015 hebben wij onze website laten vernieuwen. Het design en de lay-out zien er modern en fris uit. Communicatie verloopt snel en makkelijk, alle wensen waren mogelijk. Kortom, erg tevreden met het eindproduct en de communicatie tijdens het proces.

Renske Burghout
Fysiotherapie Hofmijster

Ik ben zeer tevreden over het enorme geduld, de begeleiding, de inzet in het ontwerp (ervaring en inzicht), betreffende het uiteindelijke product van mijn website. Een zeer goed product!! Voor allen aan te raden!! Uitstekende klantgerichtheid. Robin Roelofsen is pas tevreden als de klant tevreden is! Dank hiervoor.

John van de Schoor
Kopos

Robin is goed op de hoogte van de ins en outs van WordPress, is erg vriendelijk én to the point als het gaat om vragen over WordPress. Weet veel over de technische achtergrond van WordPress, en dat is zeker iets dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een goede websitemaker! (via Facebook)

Paul Cherryseed
Cherryseed

Robin heeft mijn website, uitgaande van de toen bestaande website, in een moderne jas gestoken. Ik heb het proces als zeer plezierig ervaren. Het was een samenwerkingsproject. Ik had vragen en wensen en hij kwam met eigen voorstellen. Hij luisterde aandachtig en alles ging in goed overleg. Hij nam de tijd voor het beantwoorden van… Read more “Recensie Isbrae Training en Coaching”

Carla Plas
Isbrae Training and Coaching

Met Robin is het goed samenwerken om een passende website te ontwikkelen. Hij heeft verstand van zaken, is snel in uitvoering en komt met goede adviezen en suggesties. Het is een verademing om met iemand te werken die aan een half woord genoeg heeft en waar je van op aan kunt.

Monique Veldhuijzen
4×4 Zuid-Frankrijk

Robin heeft een probleem voor mij opgelost waar ik al tijden in vast zat. Zelfs de Theme eigenaar van deze WP Theme had geen werkende oplossing. Ik ben super blij dat mijn galerij nu eindelijk doet wat ik wil! Dankjewel!! (via Facebook)

Saskia van Meel
Achtmaalse Rally Club