Maak content van hoge kwaliteit: tips uit Google’s eigen stijlgids

Maak content van hoge kwaliteit: tips uit Google's eigen stijlgids

Om goed te scoren in de zoekmachines heb je goede content (inhoud) nodig. Ik praat hier niet over de standaard blogposts die je meestal ziet, maar over – wat Google noemt – kwaliteitscontent. Je hebt zeer goede teksten nodig, liefst ook video’s van hoge kwaliteit, aantrekkelijke foto’s, infographics, alles wat bezoekers naar je website trekt, … Lees verder

Niet-HTTPS webpagina’s krijgen Niet veilig melding in Chrome

Niet-HTTPS webpagina’s krijgen Niet veilig melding in Chrome

Voor elke website – e-commerce, corporate, of MKB – is het beveiligen van data met HTTPS tegenwoordig een must. Heb je een website, en zeker eentje waarop je bezoekers gevoelige gegevens zoals een mailadres achterlaten of online aankopen kunnen doen, dan kom je er niet meer onderuit. In versie 62 van Chrome wordt in de adresbalk een duidelijke Niet veilig waarschuwing getoond.

HTTPS, SSL, en het belang van het beveiligen van dataverkeer

HTTPS, SSL, en het belang van het beveiligen van dataverkeer

We doen steeds meer op het internet. Je persoonlijke gegevens gaan continu heen en weer tussen verschillende computers, en je wilt niet dat het mogelijk is dat iemand jouw gegevens onderschept, leest, of zelfs steelt en misbruikt. Als bezoeker van een website wil je dat die website je gegevens veilig houdt. Dat is mogelijk wanneer die website is beveiligd met HTTPS.

Hoe zet je een schuine balk met rechte tekst op je website

Hoe zet je een schuine balk met rechte tekst op je website

De nieuwe site van een cliënt van een collega-designer had een paginabrede balk met grijze achtergrond en daarin drie kolommen met acht regels tekst en een header. De cliënt wilde hier een schuine balk, en daar de tekst in. Ik neem je stap voor stap mee door het proces om deze balk te maken, en laat je de CSS en HTML elementen zien die je nodig hebt om tot het eindresultaat te komen.