Cookies en het gebruik ervan op deze site

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 4 oktober 2018

1 Introductie

Onze website, https://robinroelofsen.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om een website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op de server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Alle cookies" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

6.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

6.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

6.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Whatsapp, en Anders om webpagina's te promoten (bijv. "like", "pin") of te delen (bijv. "tweet") op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Whatsapp, en Anders. Deze knoppen werken met stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Whatsapp, en Anders zelf afkomstig zijn. Dor middel van deze code worden cookies geplaatst. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat u een gepersonaliseerde advertentie getoond kan worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken door (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat ze doen met uw (persoonlijke) gegevens die ze verwerken met behulp van deze cookies. De informatie die zij verzamelen, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Whatsapp, en Anders zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

7 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_IDhttps://policies.google.com/privacy
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacy policy
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datrhttps://www.facebook.com/policy/cookie-beleid
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
metrics_tokenhttps://twitter.com/en/privacy
LinkedIn
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
X-LI-IDChttps://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Google Plus
Doel:
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SAPISID, CONSENT, SNID, NIDhttps://myaccount.google.com/privacy
Pinterest
Doel:
Retentieperiode
Beschrijving: Pinterest gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
https://policy.pinterest.com/nl/privacy-policy
Google Fonts
Doel:
Retentieperiode
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
https://policies.google.com/privacy
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
https://myaccount.google.com/privacy

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

9 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Robin Roelofsen Webdesign
Korenbloemweg 49
1338 ST Almere
Nederland
Website: https://robinroelofsen.nl
Email: robin@robinroelofsen.nl
Telefoon: 0619389132

Trek cookie toestemming in

Zo schakelt u cookies helemaal uit

U kunt cookies gewoonlijk uitschakelen door uw browserinstellingen aan te passen om te voorkomen dat cookies worden geaccepteerd (lees hieronder hoe u dit kunt doen voor vijf grote, veelgebruikte browsers). Dit zal echter waarschijnlijk de functionaliteit van mijn website én die van een groot deel van de websites in de wereld beperken, aangezien cookies een standaard onderdeel zijn van de meeste moderne websites.

Het kan zijn dat uw bezorgdheid omtrent cookies verband houdt met de zogenaamde “spyware” ??. In plaats van cookies in uw browser uit te schakelen, merkt u mogelijk dat anti-spyware software hetzelfde doel bereikt door cookies die als invasief worden beschouwd automatisch te verwijderen. Antivirusprogramma’s van fabrikanten zoals Norton, McAfee, Trend Micro, Kaspersky en anderen zullen u helpen om cookies te beheren terwijl u toch geniet van het surfen op het web.

Cookies uitschakelen in Google Chrome

Procedure voor versie 65

  • ga naar Google Chrome aanpassen en beheren (drie puntjes boven elkaar, rechtsboven in de browser)
  • klik op Instellingen
  • scroll naar beneden en klik op Geavanceerd
  • scroll naar Privacy en beveiliging en klik op Instellingen voor content
  • klik op Cookies
  • zet de bovenste drie opties op uit:
    • Sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen (aanbevolen)
    • Lokale gegevens alleen bewaren totdat je je browser sluit
    • Indirecte cookies blokkeren
    • of blokkeer alleen bepaalde websites om cookies te gebruiken.

Cookies uitschakelen in FireFox

Procedure voor versie 59.0.2

  • open het browsermenu (drie streepjes boven elkaar, rechtsboven in de browser)
  • klik op Opties
  • klik op Privacy & Beveiliging
  • ga naar Geschiedenis, klik op de box en selecteer Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis
  • hier kun je het accepteren van cookies helemaal uitzetten (klik op het vinkje voor Cookies van websites accepteren) of klik op Uitzonderingen om alleen cookies van bepaalde websites te blokkeren.

Cookies uitschakelen in Microsoft Edge

Procedure voor versie 41

  • open het browsermenu (drie puntjes naast elkaar, rechtsboven in de browser)
  • klik op Instellingen
  • klik op Geavanceerde instellingen weergeven
  • scroll naar Cookies
  • klik op de box onder het woord Cookies, en selecteer Alle cookies blokkeren of Alleen cookies van derden blokkeren

Cookies uitschakelen in Safari

Procedure voor versie 11.1

  • klik op Safari
  • klik op Voorkeuren
  • klik op Privacy
  • selecteer Blokkeer alle cookies

Cookies uitschakelen in Opera

Procedure voor versie 52.0

  • klik linksboven op Menu
  • klik op Instellingen
  • scroll naar Cookies en selecteer één van de opties:
    • Lokaal gegevens bewaren totdat ik mijn browser sluit
    • Niet toestaan dat websites gegevens bewaren
    • Cookies en websitegegevens van derden blokkeren