Referenties

Ik heb de samenwerking met Robin Roelofsen Webdesign als uitermate prettig ervaren. Het was voor mij dan ook best wel een uitdaging om voor je zelf een duidelijk beeld te hebben hoe dan ook deze website vorm te geven. Want naast de opmaak van alle tekst inhoud moet je ook voor je zelf een duidelijk beeld hebben hoe je dan jou website gevisualiseerd wilt hebben.

Ik moet daarin aangeven voor mij, dat al deze uitdagingen overwonnen zijn en dat Robin Roelofsen de juiste persoon is geweest om dit te kanaliseren en om dit middels mijn website www.amorifer.nl duidelijk vorm te geven.

Ik weet namelijk zeker dat een goede en professionele Webdesigner zeer goed moet aanvoelen wat woorden niet duidelijk kunnen maken en bedoel daarmee de door Robin gekozen beeldlayout en de gekozen kleurtonen die gebruikt zijn om de website te visualiseren.

Ik heb dan ook na presentatie van de ontwerp website ook aangegeven aan Robin dat ik het beter niet had kunnen verwoorden zoals de website door Robin is ontworpen.

Luigi Pinna
Magnetiseurpraktijk Amorifer

Onze website kabosvandervliet.nl redactiebureau voor medische publicaties was dringend aan onderhoud toe. Zoals je huis gedateerd kan raken met een antieke cv-ketel en een badkamer met nostalgische tegels, zo raakt je website verouderd met een thema dat niet meer bijgewerkt wordt, waarschuwingen dat je database verouderd is en dat je technisch (PHP-versie) steeds verder achterloopt. Tijd voor groot onderhoud.

Maar met wie ga je aan de slag als huiseigenaar: met dat handige mannetje die alles wil vervangen (voor een astronomisch bedrag)? Of zoek je op internet naar een specialist (met een nog hogere rekening)? Wie kan je vertrouwen?

Voor onze website besloten we te vertrouwen op iemand die ons al vaak snel geholpen had met acute vragen, zoals inbouwen van een veiligheidscertificaat (‘slotje’) op onze site, die ons goed geadviseerd had bij andere websiteproblemen en die bovendien de prachtige site voor Toastmasters Nederland gebouwd heeft.

Webdesigner Robin Roelofsen heeft ons niet teleurgesteld en binnen een week heeft hij onze website compleet vernieuwd: nieuw thema, verbeterde lay-out en technisch geheel up-to-date. Dit alles voor een redelijke prijs en precies zoals we het graag wilden hebben. Zonder lange lay-outbesprekingen; Robin had aan enkele suggesties genoeg.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe site en vertrouwen erop dat we met goed onderhoud weer jaren vooruit kunnen.

Martin Kabos
Redactiebureau Kabos-van der Vliet

Robin heeft een probleem voor mij opgelost waar ik al tijden in vast zat.

Zelfs de Theme eigenaar van deze WP Theme had geen werkende oplossing.

Ik ben super blij dat mijn galerij nu eindelijk doet wat ik wil! Dankjewel!!

(via Facebook)

Saskia van Meel
Achtmaalse Rally Club

Ik had al zes jaar een website en een webshop voor mijn schoonheidssalon, en was daar niet tevreden over. Ik kon de site niet zelf updaten, had geen online agenda, was niet zichtbaar op mobiele telefoons of tablets (het was een Flash website…), en daar baalde ik enorm van. Dat moest veranderen.

Eerst ben ik zelf gaan zoeken naar iemand dat dit voor mij kon doen, iemand die een goede prijs kon koppelen aan goede communicatie. Uiteindelijk kreeg ik – via mijn massagedocent – Robin aanbevolen.

Ik stuurde Robin een mail met mijn situatie, en kreeg dezelfde dag bericht terug. Hij stelde de juiste vragen, kwam met ideeën die mijn hersenen stimuleerde en meer ideetjes gaf voor de website en webshop. Er zat zelfs een stukje humor in zijn tekst.

Een paar weken later, voor ik op zomervakantie ging, namen we de ideeën nog even door, en ik huurde hem in. Tijdens mijn vakantie bleven we in contact en kon ik de website-in-ontwikkeling bekijken. Ik vond het ook fijn dat Robin de tijd nam om mijn de teksten door te nemen en aan te passen waar nodig. Na wat kleine aanpassingen, waarin wij duidelijk openstonden voor elkaars mening, werd de site zoals ik het wilde.

Na de vakantie hebben we samen nog even de puntjes op de i gezet, en de website is op 16 september 2015 online gegaan! Mijn website ziet er zoveel beter uit dan ik had verwacht, deze website voelt als ik!

Ik ben ontzettend blij met het resultaat, en krijg superleuke feedback over mijn nieuwe website! Ik wordt vaak op mobieltjes en tablets gezien, er wordt online geboekt, er komen zelfs aanvragen via WhatsApp binnen; ik ben veel meer zichtbaar!

Ook vind ik het belangrijk dat er duidelijk aangegeven werd hoe dingen achter de schermen van een website werkt. Ik vind het nu, door Robin’s duidelijke uitleg, supercool om achter de schermen dingen aan te passen, reviews toe te voegen, en de verkeersanalyse bekijken. Erg interessant allemaal!

Sylvie Minheiro
Schoonheidssalon Sonhadora

Met Robin is het goed samenwerken om een passende website te ontwikkelen. Hij heeft verstand van zaken, is snel in uitvoering en komt met goede adviezen en suggesties.

Het is een verademing om met iemand te werken die aan een half woord genoeg heeft en waar je van op aan kunt.

Monique Veldhuijzen
o.a. 4×4 Zuid-Frankrijk

Robin is goed op de hoogte van de ins en outs van WordPress, is erg vriendelijk én to the point als het gaat om vragen over WordPress.

Weet veel over de technische achtergrond van WordPress, en dat is zeker iets dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een goede websitemaker!

(via Facebook)

Paul Cherryseed
Cherryseed

Voor onze organisatie, Longevity Specialisten Nederland, waren wij op zoek naar een goede, betrouwbare partner voor het maken van een representatieve website welke op een uitstekende manier in staat zou zijn om onze missie en visie weer te geven. Namelijk dat wij een werken aan een reële mogelijkheid om de gezondheidszorg op een geheel andere toekomstbestendige manier in te richten.

Tijdens deze zoektocht werden wij getipt om eens in gesprek te gaan met Robin Roelofsen. Robin nam na het eerste telefonische contact meteen het initiatief voor een persoonlijk gesprek. Het werd een gesprek waarbij Robin, na goed geluisterd te hebben, gelijk met goede ideeën en oplossingen kwam, zoals het opzetten van een multisite.

Vervolgens leverde Robin de eerste versie van de multisite na 14 dagen al op. De geleverde input ter optimalisatie van de site werd vervolgens in no-time doorgevoerd waardoor wij na een maand de beschikking hebben gekregen over een multisite waar we trots op zijn!

Uit het verleden, met de ontwikkeling en oplevering van onze vorig site, waren wij zeer argwanend omtrent toezeggingen en de bereikbaarheid bij calamiteiten. Robin heeft dit onmiddellijk ontkracht door het opzetten van een ticketservice en laten blijken in de praktijk dat voorkomende problemen in no-time en tot grote tevredenheid worden opgelost.

Robin werkt snel en accuraat en daar waar hij mogelijkheden ziet is hij niet te beroerd om ongevraagd iets extra’s te doen of onderzoek te doen naar meer dan wel aanvullende informatie.

Wij hebben inmiddels de beschikking over een fantastische multi-website, welke geheel onverwacht en zonder extra inspanning waardevolle leads genereert.

Frans Kemper
Longevity Specialisten Nederland

Eind 2015 hebben wij onze website laten vernieuwen. Het design en de lay-out zien er modern en fris uit.

Communicatie verloopt snel en makkelijk, alle wensen waren mogelijk.

Kortom, erg tevreden met het eindproduct en de communicatie tijdens het proces.

Renske Burghout
Fysiotherapie Hofmijster

Robin heeft de website en visitekaartjes voor Stichting Charity Volunteers Nederland ingericht en ontworpen. Lekker no-nonsense contacten en sparren waar nodig.

Robin is geen man die klakkeloos de wil van de opdrachtgever uitvoert, maar komt met suggesties en ideeën die alles net even beter maken. Problemen worden snel opgelost en vragen direct beantwoord.

Ook op het moment dat de website “staat” is Robin altijd bereid aanpassingen te doen en ervoor te zorgen dat e.e.a. blijft voldoen aan de eisen van de huidige tijd: snel en leesbaar.

Nog steeds krijgen wij zeer positieve reacties op onze website: fris, helder, duidelijk en informatief zijn een aantal van de regelmatig terugkerende complimenten en daar zijn wij Robin dankbaar voor.

Edo van Tienen
Charity Volunteers Nederland

Ik ben zeer tevreden over het enorme geduld, de begeleiding, de inzet in het ontwerp (ervaring en inzicht), betreffende het uiteindelijke product van mijn website.

Een zeer goed product!! Voor allen aan te raden!! Uitstekende klantgerichtheid.

Robin Roelofsen is pas tevreden als de klant tevreden is! Dank hiervoor.

John van de Schoor
Kopos

Robin heeft mijn website, uitgaande van de toen bestaande website, in een moderne jas gestoken. Ik heb het proces als zeer plezierig ervaren.

Het was een samenwerkingsproject. Ik had vragen en wensen en hij kwam met eigen voorstellen. Hij luisterde aandachtig en alles ging in goed overleg. Hij nam de tijd voor het beantwoorden van vragen, kwam afspraken na en leverde snel.

Ik heb Robin leren kennen als een man met verstand van zaken, als iemand die om feedback vraagt en ook open staat voor ongevraagde feedback en als iemand die voorop heeft staan dat de klant tevreden moet zijn met het product. Dat is bij mij zeker gelukt!

Carla Plas
Isbrae Training and Coaching