Recensie Frans Kemper

Voor onze organisatie, Longevity Specialisten Nederland, waren wij op zoek naar een goede, betrouwbare partner voor het maken van een representatieve website welke op een uitstekende manier in staat zou zijn om onze missie en visie weer te geven. Namelijk dat wij een werken aan een reële mogelijkheid om de gezondheidszorg op een geheel andere toekomstbestendige manier in te richten.

Tijdens deze zoektocht werden wij getipt om eens in gesprek te gaan met Robin Roelofsen. Robin nam na het eerste telefonische contact meteen het initiatief voor een persoonlijk gesprek. Het werd een gesprek waarbij Robin, na goed geluisterd te hebben, gelijk met goede ideeën en oplossingen kwam, zoals het opzetten van een multisite.

Vervolgens leverde Robin de eerste versie van de multisite na 14 dagen al op. De geleverde input ter optimalisatie van de site werd vervolgens in no-time doorgevoerd waardoor wij na een maand de beschikking hebben gekregen over een multisite waar we trots op zijn!

Uit het verleden, met de ontwikkeling en oplevering van onze vorig site, waren wij zeer argwanend omtrent toezeggingen en de bereikbaarheid bij calamiteiten. Robin heeft dit onmiddellijk ontkracht door het opzetten van een ticketservice en laten blijken in de praktijk dat voorkomende problemen in no-time en tot grote tevredenheid worden opgelost.

Robin werkt snel en accuraat en daar waar hij mogelijkheden ziet is hij niet te beroerd om ongevraagd iets extra’s te doen of onderzoek te doen naar meer dan wel aanvullende informatie.

Wij hebben inmiddels de beschikking over een fantastische multi-website, welke geheel onverwacht en zonder extra inspanning waardevolle leads genereert.

Call Now Button