WordPress Webdesign: Eenvoudig in Gebruik, Mobiel-Vriendelijk

Hoe gaat uw nieuwe website eruit zien?

Ik geef uw site een rustig, professioneel ontwerp. De site is mobiel vriendelijk – ook wel responsive genoemd – gemaakt om perfect te werken op desktops, tablets, en smartphones. Uw bezoekers, uw toekomstige klanten, kunnen de website op elk apparaat gebruiken.

U kunt uw nieuwe site eenvoudig zelf bewerken. Zo kunt u zelf nieuwe pagina’s toevoegen, uw eigen blog plaatsen, en ook foto’s en video’s plaatsen zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Ik bouw uw website namelijk met WordPress, het meest populaire content management systeem (CMS) ter wereld.

Resultaatgericht website ontwerp

Bovenal ontwerp ik uw website om resultaten te boeken.

Met behulp van prachtige afbeeldingen en overtuigende teksten worden uw bezoekers naar de telefoon geleid, vullen ze uw contactformulier in, melden ze zich aan voor uw mailinglijst, of klikken ze op de nu kopen knop.

De site is niet druk opgezet. Uw site is gebouwd om bezoekers van dienst te zijn, en uw doelstellingen te ondersteunen. Niets is aan het toeval overgelaten.

Wat uw doel ook is – het opbouwen van uw geloofwaardigheid, het genereren van nieuwe leads, inkomsten genereren met behulp van e-commerce en online verkoop – uw site ondersteunt uw doelen.

Bekijk mijn portfolio van mobiel-vriendelijke WordPress websites voor recente voorbeelden van mijn werk of neem nu contact met mij op voor een resultaatgericht webdesign.

Neem contact met mij op