Website Onderhoud Flevoland

Het onderhoud van je zakelijke website in veilige handen

Laat je zakelijke website soepel draaien zonder omkijken

Het onderhouden van je zakelijke website kan een frustrerende en tijdrovende taak zijn. Ik begrijp dit, en bied daarom een complete website onderhoudsoplossing voor drukke ondernemers.

Het is frustrerend wanneer je een foto wilt verwijderen, de tekst wilt wijzigen, of wanneer je nieuwe producten of diensten in je winkel wilt opnemen. Ik zorg ervoor dat de inhoud van je website nauwkeurig en op tijd wordt bijgewerkt. Of de site uit slechts één pagina of honderd webpagina’s bestaat, ik kan je online eigendom voor je onderhouden.

Ik neem je alle website onderhoud uit handen

De onderhoudsdiensten bestaan uit:

Drie keer in de week gecontroleerde software updates

Ik controleer drie keer in de week of er nieuwe versies van WordPress en de geïnstalleerde plug-ins zijn en installeer deze op je website. Uiteraard controleer ik of de website hierna nog steeds werkt zoals het hoort.

Dagelijkse backups naar je cloud account

Ik maak dagelijks backups van de website naar mijn eigen server en – indien gewenst – naar je eigen cloud account. Mocht het nodig zijn, dan kan ik de site terugzetten vanuit de backup.

Uptime Monitoring

24 uur per dag wordt de site in de gaten gehouden. Draait de site niet, dan word ik gewaarschuwd en breng ik de website weer online.

Hands-on content onderhoud

Heb je zelf geen tijd om de inhoud van de website bij te houden? Met hands-on content onderhoud voer ik alle content bewerkingen op de website uit, zoals:

  • het wijzigen van teksten en het plaatsen van nieuwe teksten
  • het vervangen van afbeeldingen en het plaatsen van nieuwe afbeeldingen
  • aanpassen van de opmaak van de pagina’s en berichten
  • webteksten controleren op spelling en grammatica