Zoekmachine Optimalisatie (SEO) – Word Beter Gevonden in Google

U wil dat uw site beter wordt gevonden in zoekmachines als Google en Bing. Dat is logisch.

Zoekmachine optimalisatie – vaak beter bekend onder de Engelse naam search engine optimization of de afkorting SEO – helpt u hoger te komen in de zoekmachine resultaten, met betere zichtbaarheid naar uw potentiële cliënten toe als gevolg.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie gebieden:

  1. optimalisatie van de site en de pagina’s, on-site optimalisatie genoemd.
  2. het bouwen van externe links naar de site toe, off-site optimalisatie genoemd.
  3. trefwoordanalyse, wat inhoudt het bepalen van de meest lucratieve zoekwoorden (trefwoorden), en daarvoor proberen zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen met daarop toegespitste content (teksten en afbeeldingen).

Ik concentreer mij op de combinatie van on-site optimalisatie en trefwoordanalyse.

Mijn strategie bestaat uit het bepalen van de meest gezochte zoekwoorden in de industrie van mijn cliënt, en het optimaliseren van de door de cliënt aangeleverde content voor die zoekwoorden. Ook kan ik kwalitatief hoogwaardige teksten schrijven, gebaseerd op die zoekwoorden, voor de website.

Verder zorg ik voor een gedegen structuur van de website, zodat alle pagina’s voor de zoekmachines bereikbaar zijn en in de index van de zoekmachines opgenomen kunnen worden.

Ik maak alleen gebruik van strikt legale methoden om een betere plaatsing – ranking – van uw website in de zoekmachines te verkrijgen. Dit betekent ook dat uw ranking niet zomaar verloren gaat wanneer de zoekmachines bij een algoritme update bepaalde illegale methoden afstraffen.

Meer weten? Laat mij gratis en vrijblijvend contact met u opnemen

Heeft u interesse in één van mijn diensten? Vul uw gegevens in, en ik neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.